Overslaan en naar de inhoud gaan
IVV is geaccrediteerd door UNESCO als expertisecentrum voor Immaterieel Cultureel Erfgoed

UITNODIGING

HET BRABANTS VOLKSORKEST 40 JAAR

En nu???

Akoestisch CONCERT en akoestisch VOLKSBAL

Zaterdag 19 januari 2019 om 20.30 u

GC DE WILDEMAN

Schoolstraat 15,

3020 Herent

Zin in een ontspannende avond met opgewekte muziek om naar te luisteren en er nadien op te dansen?  Dan moet je zeker naar dit concert en bal komen in GC De Wildeman!

Het Brabants Volksorkest bestaat inderdaad 40 jaar!  En dit moet gevierd worden! Tijdens deze 40 jaren muziek maken heeft het orkest  veel mensen, zowel oud als jong, gelukkig gemaakt! De (dans)muziek uit onze streken is immers blije muziek: walsen, polka’s, redowa’s, mazurka’s, schottichen, contradansen e.a.

Deze muziek bracht het Brabants Volksorkest op bal- , concert- en festivalpodia in eigen land, in vele landen van Europa en ver daarbuiten. Zelfs Noord-Korea heeft voor het Brabants Volksorkest veertien dagen lang zijn land en concertzalen opengesteld in 2002! Maar ook in kroegen, feestzalen, aula’s,  kerken en paleizen kon het orkest zich muzikaal uitleven tot zelfs aan het hof bij Koning Boudewijn en koningin Fabiola…  Aan elk optreden, waar dan ook, blijven levendige herinneringen verbonden…

Ook van de concert- en dansavond van 19 januari zullen zeker mooie herinneringen bijblijven. Heel wat andere muzikanten en folkgroepen uit ons land komen trouwens mee vieren!

Na het concert  van het Brabants volksorkest met ‘uitgezwermde’ oud-leden (+/- 50 minuten) zullen de bevriende groepen Jan Smed, Arjaun, Klakkebusse, groep Louis Spagna, de Garre van Kornee en nog andere ‘losse’ muzikanten ten dans spelen. Het Brabants Volksorkest zal het bal afsluiten.

Dit wordt dus een avond om niet te vergeten!  Wees er dus op tijd bij om toegangstickets te bestellen bij GC De Wildeman: https://www.gcdewildeman.be/ticketinfo .

En als er nog plaats is, kun je zeker aan de ingang nog een ticket kopen.

Meer info over het Brabants Volksorkest kan u vinden op:

https://www.gcdewildeman.be/programma/het-brabants-volksorkest-40-jaar-en-nu

en op

https://www.brabants-volksorkest.be

Kijk ook naar de bijlage!

Toegangsprijs:  Volwassenen: 12,00 euro / 13-18 jaar: 6,00 euro / -13jaar: gratis

Hartelijk welkom!

Met muzikale groeten,

 

GC De Wildeman - Tel. 016/85.30.20 - e-mail: wildeman@herent.be                 

Egide Vissenaekens - Tel. 016/48.86.73 - e-mail: egide.vissenaekens@gmail.com

x

Please add some content in Animated Sidebar block region. For more information please refer to this tutorial page:

Add content in animated sidebar