Overslaan en naar de inhoud gaan
IVV is geaccrediteerd door UNESCO als expertisecentrum voor Immaterieel Cultureel Erfgoed

APERITIEFCONCERT 15 april 2018

Op zondag 15 april, te 10:30-12:30 spelen we een aperitiefconcert met “Weense Klassiekers” met Annick Desair (sopraan) en Frank Van Belle (tenor) begeleid door Jan en Alleman in het Oratorium van het Ursulinenklooster, Bosstraat 9 te Sint-Katelijne-Waver. Let op: dit is geen gratis concert gezien het unieke kader. De Inkom is 12 €, in voorverkoop 10 €, derde leeftijd: 8 €. Liefst vooraf reserveren op 016-404049 of info@stepa.be.

MAALTIJD

Er is een mogelijkheid tot gezamenlijke maaltijd in restaurant "Jetaimeke", Dorp 16 te O.L.V-Waver, op 300 m van het klooster. Indien u na het concert wenst deel te nemen aan de geleide wandeling door het Ursulinenklooster met de prachtige wintertuin stellen we voor dat u een keuze maakt uit één van de volgende gerechten: vispannetje, kipbrochette met groentenspies of slaatje met geitenkaas.

BEZOEK AAN KLOOSTER EN WINTERTUIN

In de namiddag is het mogelijk een begeleid bezoek te brengen aan het Ursulinenklooster en de wintertuin. Hiervoor moet u wel apart reserveren op de website http://www.visitwintertuin.be/bezoeken. Gelieve dringend te reserveren voor dit bezoek dat apart dient betaald te worden! De wandeling begint om 14u30, deuren vanaf 14 u.

Mvg, Jan en Christine

Contact: jan.geuns@bio.kuleuven.be