Overslaan en naar de inhoud gaan
IVV is geaccrediteerd door UNESCO als expertisecentrum voor Immaterieel Cultureel Erfgoed

Beste,

Iedereen kent ze wel: de up’s en down’s, de goede en slechte dagen. Alkuone neemt je graag op sleeptouw door de momenten van het leven; van geboorte tot afscheid nemen.

MOMENTUM is de titel van het nieuwe spektakel van de Aalsterse groep. In de dans-, percussie- en vlaggenchoreografieën zal iedereen zichzelf ongetwijfeld herkennen. Met beweging en expressie, met licht en geluid, met video en beelden verkennen de meer dan 120 meisjes en jongens van Alkuone hun eigen leven, maar ook dat van de andere generaties.

Afbeelding verwijderd.

Alkuone is een begrip in Aalst. Bijna 60 jaar geleden verzamelde Oscar Van Malder in de vakschool de eerste vlaggenzwaaiers rond zich. Ondertussen is Alkuone uitgegroeid tot een dynamische groep van meisjes en jongens die een passie delen voor dans, vlaggen en percussie. Met spektakels op maat treedt Alkuone op in binnen- en buitenland; van Aalst tot Zuid-Afrika, Amerika of Japan.

De nieuwe show MOMENTUM gaat door in de schouwburg van CC De Werf in Aalst op zaterdag 14 november (20u) en zondag 15 november (15u).

Afbeelding verwijderd.
Toegangskaarten zijn te koop via de ticketverkoop van CC De Werf (online, telefonisch 053 72 38 11 of aan de balie).

Van harte welkom.

De leden en bestuursleden van Alkuone.

x

Please add some content in Animated Sidebar block region. For more information please refer to this tutorial page:

Add content in animated sidebar