Overslaan en naar de inhoud gaan

Gebruikerslogin

IVV is geaccrediteerd door UNESCO als expertisecentrum voor Immaterieel Cultureel Erfgoed

Hierbij een uitnodiging voor een uniek lenteconcert in de Krop – Kampenhout. Indien u een zitplaats wilt, is reserveren nodig.

Hubert Boone, ereburger van Kampenhout en bijna 83, zal in mei 70 jaar actief zijn als muzikant. Dit gebeuren wordt op zondag 14 mei gevierd met een groot benefietconcert, ten voordele van een hulpbehoevende familie in Oezbekistan.

Drie groepen met een reputatie die tot ver buiten onze grenzen reikt, nemen deel aan dit uniek evenement: MandolinMan, Het Brabants Volksorkest & Limbrant.

MANdolinMAN wordt beschouwd als de parel van de huidige Vlaams-Belgische folk wereld. Het ensemble is een streling voor het oor en werd onlangs bekroond met de Flanders Folk Award voor de beste cd-opname.

Het Brabants Volksorkest (BVO) is al 45 jaar actief. De groep concerteerde al in Noord- en Zuid-Amerika, in Afrika, zowat overal in Europa, en zelfs in Pyongyang (Noord-Korea). Voor deze gelegenheid werd ook Marieke Van Ransbeek uitgenodigd als gastmuzikant.

Limbrant, met onder meer Hubert Boone, is al 20 jaar actief. Het ensemble was al meerdere keren te gast in het buitenland, met het festival van Samarkand in Oezbekistan als buitenbeentje. 

Praktisch:
Datum: Zondag 14 mei
Uur: 15u
Locatie: cultuur- en beleefcentrum DE KROP, Dorpsstraat 9b te Kampenhout
Toegang: gratis, vrijwillige bijdrage. U kunt een plaats reserveren via: https://www.kampenhout.be/activiteiten/detail/1880/benefietconcert-bcm

Datum
zondag 14 mei 2023 15:00 - zondag 14 mei 2023 18:00
Plaats
Kampenhout - De Krop - Dorpsstraat 9b

Categorie

URL
https://www.kampenhout.be/activiteiten/detail/1880/benefietconcert-bcm
x

Please add some content in Animated Sidebar block region. For more information please refer to this tutorial page:

Add content in animated sidebar