Overslaan en naar de inhoud gaan

Gebruikerslogin

IVV is geaccrediteerd door UNESCO als expertisecentrum voor Immaterieel Cultureel Erfgoed

Beste vendeliers,

Geregeld ontvangen wij vragen in verband met vendelstokken. Steevast verwijzen we iedereen door naar Piet van de Schans.

Vele jaren was Piet dé contactpersoon voor het bestellen van vendelstokken. De stokken werden gemaakt in de school waar Piet werkte. Piet is al een aantal jaren met pensioen en heeft ons laten weten dat hij niet langer tussenpersoon zal zijn, maar dat de school wel doorgaat met het maken van stokken.

De nieuwe contactpersoon is René Roux, Technisch Instituut Sint-Jansberg, Sint-Jansberg 39 te 3680 Maaseik. Tel 089.563059 en e-mail: rene.roex@kasomk.be . René is te bereiken via mail of telefonisch tijdens de schooluren.

Let op, er zat een foutje in het e-mailadres in de e-nieuwsbrief van vendelen.net!

Er is geen probleem voor het maken en leveren van grote en half-grote stokken. Voor de kleine stokken is er wel een probleem. Deze zullen niet meer in voorraad worden genomen, maar kunnen waarschijnlijk nog wel gemaakt worden op bestelling. 

Ik plan een dezer een bezoek aan de school om de mogelijkheden en de voorwaarden te bekijken. De meest voor de hand liggende oplossing is een gezamelijke aankoop van een aantal stokken. Daarom lanceren vendelen.net en het IVV de vraag wie er kleine vendelstokken mee wil aankopen. Houd er dus rekening mee dat er geen voorraad meer zal zijn !

Je kan voor het einde van de maand april doorgeven hoeveel kleine vendelstokken je (groep) zou willen of kunnen aanschaffen. Uiteraard moeten we de financiële voorwaarden kennen alvorens tot een bestelling over te gaan. 

Geinteresseerden sturen dus zo snel mogelijk en zeker voor het einde van deze maand een mailtje naar stefaan@haesen.info met vermelding van het gewenste aantal kleine vendelstokken.

Stefaan

x

Please add some content in Animated Sidebar block region. For more information please refer to this tutorial page:

Add content in animated sidebar